sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Aerul de superioritate pe care il au unii fata de ceilalti distruge pur si simplu orice sentiment uman, orice gest de tandrete, orice incercare de a face un bine in lumea asta. Sa nu credeti acuma ca is ceva in genul bunul samaritean da pe cat posibil incerc sa fac mai mult bine decat rau..toti suntem constienti de faptul ca traim intr-o lume rea, ca oamenii te-ar insela si ti-ar fura pana si ultima speranta pe care crezi ca o mai ai de a duce o viata linistita si decenta.De ce sa te crezi superior fata de celalalt?!?! de ce sa crezi ca tu ai mai multe drepturi doar pentru simplu fapt ca poate esti mai bogat,mai frumos,mai destept sau pur si simplu ai acel AER DE SUPERIORITATE. Mergem pe strada, vedem cum se uita unii la altii cu rautate, cu invidie,cu gandul ca de ce are mai mult sau te uiti cu mila si dispret catre cei care nu au. Pune-ti o intrebare: conteaza asa mult pentru tine faptul ca tu esti imbracat bine si altu nu, ca tu esti mai destept,esti mai frumos,esti mai mandru,ai mai multa ambitie decat altii??? pur si simplu fiecare om ii asa cum ii si nimeni nu ar trebui sa il compatimeasca pe altu, sa il priveasca de sus, sa il trateze cu un aer de superficialitate pentru ca nimeni nu are dreptul sa ii judece pe altii..pur simplu nu v-ati nascut cu dreptul asta. Traim prea putin pe lumea asta ca sa avem timp sa purtam ura, sa avem rautate in noi..oamenii de genu asta nu ar trebui sa stie ce ii aia viata, pentru ca doar una avem si nimeni sau cel putin nu stiu eu ca cineva sa iti mai ofere inca o sansa si tu in loc sa o traiesti, sa fii fericit, sa te bucuri TU ti-o faci mai urata, mai grea si ajungi sa iti zici la sfarsitul ei ca trebuia sa fii altcumva, sa faci altcumva, sa fii diferit.
Pur si simplu nu stiu de unde atata invidie, rautate pe planeta asta dar stiu un singur lucru care ii evident pentru fiecare din noi: uitati-va unde am ajuns si decideti singuri daca ii bine sau rau..sper macar un pic prin aceste randuri scrise sa va fac sa va ganditi chiar si daca pentru un minut ca puteti fii altfel, ca puteti sa ii ajutati pe altii, puteti sa fiti fericiti, puteti sa fiti mai BUNI!! dar eu fiind unul singur si voi fiind... aaa multi :))..un singur lucru vreau sa va ramana in cap si sper sa il tineti minte: voi sunteti cei mai buni dar cei mai buni doar pentru voi..fiecare ii cel mai bun pentru el si asa trebuie sa fie intotdeauna. Adevarul de a accepta ceea ce esti, cine esti ii cea mai mare realizare a omului!!! nu pretinde ca esti altcineva..accepta-te si o sa vezi ca o sa se schimbe si lumea din jurul tau..o zi de milioane sa aveti:*:*

2 comentarii:

CG spunea...

de acord cu tot ce ai zis aici! :*

Anonim spunea...

unii oameni nu numai ca ii desconsidera si dispretuiesc pe cei care nu se ridica la nivelul lor din pct de vedere material intelectual sau vestimentar dar pe deasupra ii si jignesc sau batjocoresc.si ce urasc eu cel mai mult sunt oamenii care pur si simplu isi bat de joc de cei saraci, urati sau handicapati.cu asta te nasti nu ai ce face.de imbracat tu alegi cu ce te imbraci, cum vorbesti tu alegi, daca ai scoala sau nu tu alegi( in masura in care poti ) dar cu saracia in marea majoritate a cazurilor te nasti, cu handicapul la fel iar de uratenie nu zic nimic pt ca nu exista.toti suntem frumosi, gusturile difera, dar sunt sigura ca pt fiecare dintre noi exista cel putin o persoana care il considera cel mai frumos de pe lume.