vineri, 25 martie 2011

Gore s-a injunghiat!!


Celebrul interlop Gore s-a automutilat in aceasta seara pe Calea Manastur, la intersectie cu strada Campului. Acesta se afla de cateva zile intr-un conflict cu soacra, care il ameninta ca il da afara din casa, lucru care s-a intamplat astazi. Politistii au intervenit la fata locului impreuna cu un echipaj DIAS.

Din primele informatii reiese ca Gore s-a taiat cu un cutit in jurul gatului. “Am primit intr-adevar in jurul orei 18 o sesizare cum ca un barbat s-a injunghiat in zona gatului intr-o benzinarie de pe Calea Manastur. Un echipaj de la Sectia nr. 4 de Politie s-a deplasat la fata locului. Barbatul a fost transportat la Unitatatea de Primire a Urgentelor, insa ranile nu sunt de natura sa ii puna viata in pericol. Nu se stie de ce a recurs la acest gest, iar in cauza se efectueaza cercetari”, a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

UPDATE: Mai multi clujeni care locuiesc in zona au explicat ca l-au vazut pe Gore ca sangera in zona gatului si in zona capului si ca se indrepta spre statia de autobuz.

UPDATE 1: Ioan Zaharia a declarat pentru citynews.ro ca revenea dinspre hotel Pami cand l-a vazut pe Gore infigandu-si cutitul in gat. "Isi tot baga cutitul in gat. La fata locului au sosit trei echipaje de politie, unul SMURD si o ambulanta", a spus acesta.

UPDATE 2: Potrivit unor surse din Politie, Gore era in conflict de trei zile cu soacra sa, care il ameninta ca il da afara din casa, lucru care s-a intamplat astazi. Gore a coborat din cartierul Zorilor spre centru printre caminele studentesti, cu cutitul in mana. Intre timp, a fost alertata politia, care a intervenit impreuna cu trupele DIAS. Gore a fost imobilizat si trimis la Unitatea de Primire a Urgentelor, unde cele patru taieturi i-au fost pansate. Dupa aceea, a fost trimis la sectia Neuropsihiatrie. A fost reclamat la Politie pentru amenintare cu moartea si port ilegal de arma.
Toti care s-au nascut in Cluj sigur au auzit de Gore ca fiind un bataus care facea bani din cine stie ce si daca il citez: " de la Dumnezeu are banii"..Trist ce se intampla cu el dar poate astea se intorc toate impotriva lui.

Un comentariu:

Raul spunea...

hmmm..problemecu soacra..cine nu are probleme cu soacra dar pana sa te automutilezi mai este mult...