miercuri, 20 octombrie 2010

Men vs women


It is said that: " Practice makes a man perfect but what about a woman?!?! They are born perfect".

Pornesc de la citatu asta pe care l-am luat de la cineva de pe mess si sper sa nu se supere si daca se supara asta e, fapta ii consumata deja:). Tot mai mult mi se pare ca in ziua de azi, femeile cred ca au un aer de superioritate fata de baieti.Nu ma intelegeti gresit, nu zic ca femeile la cratita si asa dar as vrea sa nu creada ca is mai bune ca barbatii, ca merita mai multe decat ei pentru simplu fapt ca ele is femei. Daca vor sa fie tratate egal atunci ar trebui sa nu se astepte la favoritisme, sa nu se astepte la amabilitati si subliniez pentru simplu fapt ca ele is femei. Is de acord ca un barbat sa ajute o femeie care nu poate anumite chestii da sa ceara ajutorul cum fac barbatii intre ei si sa nu se astepte sa sara toti barbatii in ajutorul ei pentru ca arata bine,gingasa sau mai stiu eu cum.O sa credeti ca is misogin dar nu is deloc doar ca ma enerveaza atitudinea multor fete care incep sa se creada superioare din motive stiute doar de ele.
Inca un lucru care m-a intrigat total: de ce s-a ajuns ca in majoritatea cluburilor fetele sa poata intra gratis, la anumite baruri fetele sa primeasca bauturi gratis si altele. Cluburile, barurile se gandesc la ce?? ca nu inteleg politica lor. Vor sa atraga mai multe fete in speranta ca unde is mai multe fete vin mai multi baieti sau ce?? Da..am vazut ca reteta asta are succes da personal mi se pare discrimant ce fac ei.Adica ce?? barbatii au mai multi bani sau ce?? Barbatilor nu le-ar placea sa intre pe gratis sau ce?? Nu le-ar placea sa primeasca bautura pe gratis? pentru ca credeti-ma ca unde se da bautura gratis pentru baieti acolo va fi plin pentru simplu fapt ca barbatii is "porci". Ii o politica discriminatorie din punctul meu de vedere care favorizeaza femeile fara niciun motiv si as vrea sa vad daca cluburile astea ar primi intr-o noapte numai femei fara barbati sa vedem care vor fi vanzarile pentru acea noapte pentru ca stim cu totii ca o femeie bea 2 3 beri si gata( exceptie "camilele" care duc mult:))..fara sa jignesc da mi se pare urat pentru o fata sa bea mai mult ca un baiat dar asta ii un subiect diferit:P) pe cand un barbat pe putin 5 pentru a se simti bine..deci nu stiu cand si cum is mai castigati dar fac rau ce fac. Sper ca nu ma considerati misogin sau asa dar daca tot vor sa fie egalele noastre ar trebui sa incerce mai mult singure fara sa se astepte la anumite "daruri".

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu esti misogin, ai spus doar o parere, cu care multi ar fi de acord... in ceea ce priveste cluburile, eu zic ca se aplica aceasta metoda, pt ca daca fata vrea in clubul X, si merge cu prietenul, deja sunt 2 care consuma, si dintre astia unu idiot care plateste :)) dar da, eu zic ca e pt k unde-s multe fete, se aduna si baietii, sau macar din start vor fi mai multi. gandeste-te cate fete din 10 ar merge de ex marti seara in club daca ar fi intrarea 20 lei, si cate ar merge daca ar fi intrarea libera? deci clar se aduna mai multi :P sunt oricum de-o parere cu tine, suntem EGALI si nu SUPERIORI...superioare se cred pitzipoancele, care nu se prea pot mandri cu inteligenta...
O zi faina!

dedelicious spunea...

http://dedelicious.blogspot.com/2009/10/gresit.html

multe pareri de genul asta pe blogul meu.

frumos post :)

Allene spunea...

Parerea mea este diferita de a ta: Atata timp cat egalitatea intre sexe va fi respectata doar de lege, sanse mici ca ceva sa se schimbe. Legea nu bate nici anatomia, nici fiziologia si cu atat mai putin instinctele :)
Un exemplu: Daca tu te impiedici pe strada si un domn iti intinde mana, ai accepta ajutorul? Ar parea cam ciudat, deoarece tu esti un barbat, iar testosteronul din tine nu ar permite ca tu sa pari slab, neajutorat sau FRAGIL! O femeie intotdeauna va avea nevoie de o mana de ajutor si extra atentie deoarece este FEMEIE. E o diferenta prea mare intre cele doua sexe ca sa fim vreodata egali in viata reala. Emanciparea femeilor nu a facut decat sa sublinieze mai mult cat de diferite suntem fata de barbati. Degeaba ne-a inzestrat Dumnezeu cu o tarie de caracter si rabdare care muta si muntii din loc deoarece fizic suntem mult mai slabe decat barbatii.
Revenind la dilema ta as dori sa-ti atrag atentia ca nici financiar nu s-a atins acea egalitate intre barbati si femei. In intreaga lume femeile sunt platite semnificativ mai putin decat barbatii eficienta femeii fiind net superioara eficientei unui barbat. (ex: Angela Merkel si presedintii tarilor UE)
In concluzie as spune ca daca si fetele ar trebui sa plateasca intrare in club ai avea cel putin 2 dezavantaje: 1) ai avea o alegere de fete mult mai mica daca ai fi singur in club;
2) ai avea de platit 2 intrari daca ai merge cu prietena!

In rest, numai bine si distractie placuta! :)